Byggfirman som byggde oss en lekplats

Att ha en egen lekplats i trädgården är att rekommendera och något som man gärna vill ha. Det är väldigt kul för barnen att kunna vara ute och leka på en lekplats utan att faktiskt behöva ta sig någonstans utan att allt de faktiskt behöver göra är att söka sig till en byggfirma och att genom att få hjälp av dem bygga upp en lekplats med lättare ställningar. Det mesta, rutschkanor och sådant, går att köpa färdiga och bara sätta fast i marken. Men vissa saker får man bygga själv eller så gör man som sagt som vi gjorde och anlitar en byggfirma här i Borås, Bednarzyk, Andrezej, och låter dem komma hem till en och fixa det.

Vi satt och planerade allting tillsammans för lekplatsen tillsammans med hantverkarna för att se vad som gick att göra hyfsat smidigt och vad vi skulle kunna göra utan att priset skulle bli alltför dyrt och högt. Vi ville att det skulle gå hyfsat problemfritt och att det gärna skulle ordna upp sig i och med att vi såg till att vända oss till en byggfirma så att lekplatsen verkligen skulle bli säker för barnen. Vill inte riskera något genom att sätta iordning den själv när både jag och min man är så väldigt ohändiga. Och det gick på några få dagar för de på Bednarzyk, Andrezej att bli klara med det så det var inga direkta problem med det heller.

Rekommenderar verkligen Bednarzyk, Andrezej som byggfirma om det är någon av er läsare som också befinner er i Borås eller området runt omkring. Har ingenting negativt att säga om dem alls, bara det enda positiva efter det andra.