Katja städ rent och fint

Jag är skyddsombud på jobbet och slog larm till chefen att arbetsmiljön behövde förbättras, och det var städningen på kontoret som inte fungerade som den skulle. Som tur är så har jag en chef som är bra att prata med för han lyssnar och är aldrig omöjlig. Han förstod varför städningen inte fungerade och det beror på att vi inte har tid att städa också för vi har tusen och åter tusen saker att göra på jobbet och då blir städningen lidande. Dagen efter kom chefen till mig och berättade om ett företag som utför allehanda slags kontorsstäd i Västerås med omnejd, och han berättade att företaget som för övrigt heter Katja städ rent och fint skulle börja städa hos oss och både jag och alla kollegor drog en lättnadens suck. 

Det här var för några månader sedan och nu när Katja städ rent och fint har städat hos oss ett tag är vi alla väldigt nöjda med deras hjälp. Vi har väl aldrig haft sådan ordning på kontoret och så här välstädat någon gång innan vad jag kan minnas, i alla fall inte under de åren jag varit på vår firma, och vi tycker att det är mycket trevligare att vara på arbetet nu än innan. Det gör så mycket för arbetsmiljön och trivseln när kontoret är välstädat. Så vad jag skulle vilja få sagt till er, mina kära läsare, som arbetar i Västerås och behöver hjälp inom kontorsstäd är att ni borde fundera över om inte ni också skulle vända er till Katja städ rent och fint? Det här är ett städföretag som har en policy som går ut på att alla deras kunder ska vara nöjda till hundra procent, och denna policy lever de verkligen upp till.