Min nyrenoverade trappa

Tjenare mors alla mina följare! Det är grymt kul att ni har kommit in till min sida på nätet för att få se vad det är jag hade tänkt att skriva om idag. Det är ju inte bara en sak jag hade tänkt att ta upp utan det ska bli många inlägg om lite olika saker men jag ska i alla fall börja med att berätta om ett företag som heter Tånnanders trapprenovering Skåne. Dit ska man vända sig om man behöver få hjälp med trapprenovering i Vellinge med omnejd.  

Jag fick tipset att vända mig till det här företaget av min frus kusin som även han hade fått hjälp med att renovera en trappa, och han hade då vänt sig till det här företaget och var mycket imponerade över resultatet. Även jag vände mig till Tånnanders trapprenovering Skåne och det visade sig vara ett lyckosamt val av företag så jag har tackat min frus kusin för tipset, och nu vill jag gärna att ni som funderar på att renovera en trappa i alla fall ska veta om att det här företaget finns och att de kan vara er behjälpliga med trapprenovering i Vellinge med omnejd. Det blev ett lysande och kvalitativt resultat med den här trappan och till endast en bråkdel av priset mot vad en ny trappa hade kostat, nästan i alla fall. Jag betalade cirka 13 000 kronor och en ny trappa får man inte för det priset vad jag vet om i alla fall. Nu ska jag inte prata på något mer om detta, för jag har nog fått sagt det jag ville säga. Snart kommer det ett inlägg till, ska bara ta en kaffe först.