Tak- och plåtarbeten

Jag skulle aldrig få för mig att jobba som plåtslagare själv, jag menar jag är inte händig och jag är höjdrädd. Att då klättra omkring uppe på ett tag är verkligen inte att rekommendera. Även om jag skulle kunna vänja mig vid det efter att ha gått en utbildning så skulle det nog aldrig bli till något vidare stort nöje och hur jobbigt skulle det inte vara då. Nej, då tycker jag att det är bättre att hålla sig till det som jag faktiskt kan och att överlåta jobbet med takrenoveringar och plåtarbeten till de som faktiskt kan det på riktigt.

Ri Bleck & Plåt AB är en firma bestående av mycket kunniga plåtslagare i Lund med omnejd som erbjuder en mängd olika tjänster. De som hade huset innan oss, som vi köpte det av, hade tagit hjälp av Ri Bleck & Plåt ABs plåtslagare för att fixa taket några år tidigare så vi kommer väl förhoppningsvis inte att behöva göra någonting åt det så länge som vi bor här. Det beror väl självklart på hur länge vi bor här sen, men en takrenovering är ingenting som behöver göras vart tionde år utan ofta mer sällan, speciellt om det är ordentligt gjort från början med takläggningen, så vi kommer nog bara att behöva fokusera på fasaden och sådant istället.

Du kanske inte alls behöver oroa dig över det som gäller eller vad det innebär för dig utan du ska alltid se till att ha det tydligt för dig med allt vad det faktiskt innebär.