Professionell lackering

Det är inga problem med bilen annars, jag är nöjd med den och den känns väldigt trygg att köra. Det var dessutom väldigt mycket mer värt att köpa den än att köpa en ny bil för det hade kostat alldeles för mycket. Att göra som nu och köpa en begagnad bil och sen göra lackering på en bilverkstad, betydligt billigare och väldigt mycket mer värt.

Visste redan innan att de på Autolack i Gävle AB är väldigt bra på lackering, har fått tips på den från flera kollegor och vänner. Tror till och med att min morbror har pratat om dem. Det var i alla fall ett självklart att välja de på Autolack i Gävle AB som bilverkstaden som skulle hjälpa mig och antagligen är det dit jag kommer att gå tillbaka om jag behöver hjälp med något annat krångel med bilen sen också, bortsett från lackeringen. Dock har jag för mig att han, mekaniker jag pratade med, sa att de specialiserar sig på plåtskador, så vet inte om de är lika bra på övrig bilvård och service eller om de framförallt kan det här med lackering och inte så mycket mer än just det.

Jag förstår i alla fall varför alla andra har rekommenderat bilverkstaden för det är precis vad jag kommer att göra nu också. Rekommendera dem vidare till andra som också köpt bilar i andra hand och som har sliten lack på den där de behöver lackering för att återställa dem till gott skick och för att få dem som nya, åtminstone utseendemässigt.