Miljösmart att skrota bilen

Jag har just kommit hem från en bilskrot som heter Tollarps Bilskrot. Jag tycker det är hemskt när människor bara dumpar sina bilar längs med vägarna. Riktig dålig stil att inte tänka på vår miljö. Idag har jag lämnat in min gamla, snarare uråldriga bil på Tollarps Bilkskrot. Jag kör mycket, främst mellan hemmet och jobbet så jag behöver en pålitlig bil. Bilen som jag lämnade in för skrotning var en över 20 år gammal bil, den hade gjort sitt och därför var det helt rätt beslut att skrota den. Kanske kan vissa delar återanvändas, i så fall är det ju bara bra. Det måste ju finnas många människor som är i behov av en bra bilskrot. För er som bor I HörbyTomelilla eller Kristianstad eller på ställen häromkring, vill jag tipsa er om att Tollarps Bilskrot finns. Vill ni också tänka på miljön, gör då det rätta och lämna in er bil här. Släpp era känslomässiga band till de gamla bilarna och inse att relationen är över! 

 

Jag är så glad att jag investerade i en nyare och bättre bil. Dels så är den säkrare att köra, den är mer miljövänlig och jag är en person som tänker att även jag kan bidra till att motverka klimatförändringen. Om alla drar sitt lilla strå till stacken så tror jag att det kommer att ge resultat. Så till alla er som kör omkring i bensinslukande gamla bilar som dessutom inte är särskilt säkra, ni kanske borde göra som jag och göra det rätta, nämligen att förpassa de gamla rishögarna dit de hör hemma, nämligen på skroten. Nu förstår jag givetvis att alla inte har råd att köpa sig en nyare bil, men jag menar bara att detta vore det idealiska, om ni har möjligheten! Tack för att ni läste!